Activiteiten

Comité Garderen

  • Gelderland
  • Garderen
Comité Garderen is vlak na de oprichting van St. Adullam opgericht. 10 oktober 1986 was de oprichtingsvergadering, nu alweer bijna 35 jaar geleden. Op de parkeerplaats van de Herv. Kerk aan de Mazenhofstraat in Garderen wordt sinds die tijd een zo-merverkoop gehouden.
Waar begonnen is met een verkoping met een paar kramen, is dat uitgegroeid tot wel 70 kramen. Op de verkoping is een diverse sortering van producten te vinden, maar ook ruimte voor ontmoeting.
Het aantal acties per jaar is uitgebreid met een krentenbroodactie, in de week voor de Paasdagen, in Garderen, Speuld, Meerveld, Stroe en Kootwijkerbroek.. Door de maatregelen konden we afgelopen jaar niet venten, maar werd het krentenbrood op bestelling bezorgd bij bedrijven en particulieren.
Ruim 10 jaar geleden begonnen we met de verkoop van oliebollen op oudejaarsdag en sinds kort is er in mei een extra koopavond bij ''de Huyskweker'' in Stroe. Het comité startte met 5 personen en het is uitgegroeid tot 11 personen.

Mocht u ondertussen vragen hebben, neem dan contact op via onderstaand formulier.
 

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Lydia van Moorselaar
e: kvmoorselaar@kliksafe.nl t: 0341 36 01 23Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Zorgverlening klaar voor de toekomst

Gericht op de toekomst worden op diverse locaties belangrijke aanpassingen gedaan. Daarvoor zijn soms verbouwingen nodig. Zo blijft de zorg en begeleiding ook in de toekomst betaalbaar.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie