​Mooie en gezellige Shop & Drive autoroute

Datum: 29-10-2021

Bijna 100 auto's reden de afwisselende, landelijke route die in Uddel begon, richting Putten, Ermelo, Elspeet en Uddel ging en in Garderen eindigde bij camping de Solse Berg. Bij de stopplaatsen was er gelegenheid om een paar kramen te bezoeken en inkopen te doen. Er was ook gelegenheid voor ontmoeting in de buitenlucht. De nieuwbouw van Kroonheim kon van de buitenkant bewonderd worden. De winkeltjes het Hofje en het Kroontje werden druk bezocht. Fijn om daar weer ondergoed en kaarten in te kunnen slaan. Wat was het leuk om ook zoveel bewoners van Kroonheim te zien samen met ouders, familie of verzorgers. Wij bedanken alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Zonder uw hulp was het niet mogelijk geweest deze actie te houden. De opbrengst van deze dag, die bestemd is voor de nieuwbouw van Kroonheim, is: € 12.338,00.
De comités Ermelo, Uddel en Garderen

 Deel dit nieuws via LinkedIn
 Deel dit nieuws via Whatsapp


Terug naar al het comité-nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Zorgverlening klaar voor de toekomst

Gericht op de toekomst worden op diverse locaties belangrijke aanpassingen gedaan. Daarvoor zijn soms verbouwingen nodig. Zo blijft de zorg en begeleiding ook in de toekomst betaalbaar.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie