Activiteiten

Shop & drive autoroute

02
okt
Locatie: Paleisweg 124, Uddel
Aanvang: 09:00 - 11:00

De Adullam shop & drive autoroute
Ontdek de Veluwe per auto en doe onderweg uw inkopen. D.V. zaterdag 2 oktober 2021 kun u deze mooie, afwisselende route rijden. Startpunt is Paleisweg 214, 3852 NP Uddel (bij de Ger.Gem in Ned kerk in de Beek). Vandaar rijdt u de route met onderweg stopplaatsen waar u bekende verkoopkramen tegenkomt. Bij de stopplaatsen is er ook drinken te koop en wat lekkers en zijn toiletten beschikbaar. Patat en broodje hamburger voor de lunch komt u vanzelf een keer tegen.

Starttijd is tussen 9:00 en 11.00 uur. Eindpunt van de route is Koesteeg 6, 3886 KE Garderen.

Bij de kramen kunt u niet overal pinnen. Contant geld meenemen is daarom wel zo handig.

De kosten zijn €15,- per auto. Inschrijven kan vanaf D.V. 1 tot en met 18 september, per mail: adullamgarderen@hotmail.com ovv naam, adres, aantal personen en auto's. U krijgt dan een mail terug met de betaalgegevens. U kunt ook bellen (op werkdagen na 6 uur) of appen met: Marian Vos 06-50928916 of Jantine van Driel 06-57735149 of 0341-453548.

Wie maakt tijdens deze autorit de leukste/origineelste foto? Ben jij/bent u het? Dan krijg jij/krijgt u een leuke prijs.

Kijk voor de actuele informatie op adullamzorg.nl onder comité Garderen.

Comité Ermelo, Uddel en Garderen

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Zorgverlening klaar voor de toekomst

Gericht op de toekomst worden op diverse locaties belangrijke aanpassingen gedaan. Daarvoor zijn soms verbouwingen nodig. Zo blijft de zorg en begeleiding ook in de toekomst betaalbaar.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie