Activiteiten

Geannuleerd Adullam-markt

25
jul
Locatie: Garderen
Aanvang: 10:00 - 15:30

Zoekt u nog een gezellig dagje uit in de zomervakantie? Kom dan D.V. zaterdag 25 juli naar de Adullammarkt in Garderen. Er is o.a.: groeten, fruit, kaas, landwinkelprodukten, koek, snoep, kaarten, knutselspullen, speelgoed, boeken, (vertel-) cd’s, werkkleding, kleding voor kinderen, kleding voor volwassenen( Clementijn), lingerie, (geborduurde) cadeauartikelen, sjaals, tassen, sieraden, Aloë Vera produkten, Tupperware, stoffen, hoeden. De scharenslijper is er om uw messen, scharen e.d. te slijpen. De bewoners van Kroonheim verkopen hun zelfgemaakte artikelen bij hun eigen kraam. Op het grasveld rond de kerk zijn er spelletjes en is er iets te knutselen. Ook staat er een springkussen voor de kinderen.

Binnen en buiten is er koffie, thee of frisdrank met lekkere koeken te koop. Blijft u ook eten? Er is patat, broodje hamburger of vis. Dit alles versgebakken. En voor een ijsje kunt u terecht bij de ijskar.

Voor parkeren let op de borden en de aanwijzingen van onze parkeerwachters. U bent van harte welkom van 10.00 uur tot 15.30 uur bij de Dorpskerk, Mazenhofstraat 4 in Garderen.

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie