Comité Ede

  • Ede, Gelderland

Vlakbij de locaties Veldheim, Beekheim en de Klimboom zijn wij als comité Ede actief voor Adullam.

Over dit comité

Twee keer per jaar organiseren wij een mooie actie om daarmee geld op te halen ten behoeve van het werk van Adullam.

Op de eerste zaterdag van de maand juni organiseren wij de open dag en verkoping op de locatie Veldheim. Wij verzorgen met name het buitengedeelte (markt, activiteiten, catering), de mensen van Veldheim laten in het gebouw van alles zien. Op deze dag is er een groot assortiment aan prachtige producten te koop. Vele producten hiervan worden gesponsord.

Aan het einde van het jaar organiseren wij een oliebollenactie. Tijdens deze actie verkopen we oliebollen en appelbeignets. Deze producten bakken we zelf in de schuur bij Veldheim. U kunt deze oliebollen en appelbeignets bestellen via onze webshop of via de mail.

Op onze website leest u alles over ons comité en kunt u tijdens acties (bv oliebollenverkoop) gebruikmaken van de webshop.

Comité Ede oliebollen
Pay off in tekst ballon goed dat je er bent

Laatste nieuws

Lees hier nieuws over activiteiten van ons comité en Adullam.

Zakelijke betrokkenheid

Wilt u ook als bedrijf bijdragen?

Als ondernemer kunt u ook lokaal uw betrokkenheid bij het werk van Adullam tonen. Informeer bij het comité naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Contact met comité Ede

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen wij u helpen?*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Wilt u contact opnemen met Comité Ede, belt u dan met Kathelijne Top, T: Onbekend telefoonnummer (Wilt u graag telefonisch contact? Geef uw nummer dan per mail even door. Dan bellen we u terug.). U kunt ook contact opnemen via het bovenstaand formulier.