Activiteiten

Comité Puttershoek

  • Zuid-Holland
  • Puttershoek
Hartelijk welkom op de website van Stichting Adullam Comité Putterhoek! Kijk voor onze activiteiten, contactgegevens, foto’s, informatieboekjes, plattegronden, standhouders en diverse formulieren op www.maasheim.nll.

De Open Dag Waardheim werd voor het eerst georganiseerd in 1998, onder de vlag van DAC Waardheim. In 2013 zijn we officieel Stichting Adullam Comité Puttershoek geworden. Nu is de Open Dag niet meer weg te denken uit Puttershoek. Jaarlijks wordt een grote markt in combinatie met allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Sinds 2011 organiseert comité Puttershoek ook jaarlijks een winterfair in DAC Waardheim. Bij de organisatie zijn veel enthousiaste vrijwilligers betrokken. De opbrengst van de Open Dag Waardheim en de winterfair komt ten goede aan onze gehandicapten.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Floor de Groot
e: fpdegroot@gmail.com t: 0186 617 386 M: 06 137 82 206Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie