Comité Geldermalsen

  • Gelderland
  • Geldermalsen
Welkom op de pagina van Adullam-comité Geldermalsen! Op 10 juli 2014 zijn we officieel ingeschreven bij de KvK als Stichting comité Adullam, Geldermalsen.

Wij zijn het hele jaar door actief voor stichting Adullam. Zo organiseren we per jaar twee verkopingen: een voor- en een najaarsverkoping. Verder zijn er nog een aantal andere activiteiten, zoals een rookworstenactie en een krentenbroodactie. Naast het comité zijn er talloze vrijwilligers, die ons ondersteunen bij de activiteiten. Zie onze website www.adullam-geldermalsen.nl voor actuele nieuwsitems.

Voor informatie of ideeën kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden. U kunt ook één van onze winkeltjes bezoeken.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Kees de Bruin
e: adullam-geldermalsen@hotmail.com t: 0345 57 22 31Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Extra aandacht voor de Bijbelse identiteit

De Bijbel heeft een grote plek binnen Adullam. Dat is een groot goed. Identiteit is kostbaar. De overheid vergoedt namelijk de kosten voor identiteitsgebonden zorg en begeleiding niet. Deze uitgaven mogen niet betaald worden van het normale zorggeld, want we willen niet dat de aandacht voor identiteit andere zorg in de weg staat. Als vrienden van Adullam nemen we een deel van de identiteitsgebonden zorg en indirecte kosten voor onze rekening.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie