Comité Ermelo

  • Gelderland
  • Ermelo
Comité Ermelo bestaat uit 3 personen: Marina Boone, Ella Zoeteman en René Heij. We organiseren elk jaar in de maand mei een Adullam/Timotheos-verkoping. Deze verkoping wordt al vele jaren gehouden in Ermelo; eerst op het grasveld tegenover het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland en later zijn we, wegens bouwplannen op deze locatie, uitgeweken naar het parkeerterrein van de Rehobothkerk in Ermelo. Vanaf 2017 wordt de verkoping gehouden  op het ruime parkeerterrein voor het Kerkelijk Centrum in Ermelo.

De verkoping kenmerkt zich door de grote inzet van vele vrijwilligers. Zo wordt er voorafgaande aan de verkoping een bak/kook-actie georganiseerd waarbij mensen zelf taarten, koeken, cakes, etc. bakken die dan verkocht kunnen worden op de verkoopdag. Ook het merendeel van degenen die achter de kramen staan zijn vrijwilligers.

​Naast de verkoping in mei wordt er in het najaar ook altijd nog een kleine thuisverkoping gehouding bij de fam. Zoeteman voor Adullam/Timotheos.

Ook uw eindejaarskaarten kunt u ook bij ons comité terecht! Neem hiervoor contact op met mw. E. Zoeteman, Ruigehoekweg 6 te Ermelo, T 0341 56 16 23.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Ella Zoeteman
e: e.zoeteman@solcon.nl t: 0341-561623Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie