Comité Ede

  • Gelderland
  • Ede
Comité Ede is opgericht in 1983. Dit is dus een comité sinds het eerste begin van stichting Adullam. Er is toen begonnen met een verkoopmarkt en een oliebollenactie; nu - ruim dertig jaar later - doen wij dit nog steeds en zijn dit de hoofdacties van het comité.

De hechte band die in Ede heerst, heeft als resultaat dat twee comitéleden al meer dan dertig jaar actief betrokken zijn binnen het comité. Ook de vrijwilligers komen ieder jaar weer terug; sommige zijn al dertig jaar betrokken bij de oliebollenactie. Door de actieve en trouwe hulp van de vrijwilligers kan het comité deze acties verwezenlijken en zo ieder jaar ongeveer € 35.000 overmaken ten behoeve van stichting Adullam.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Mees van Roekel
e: secretaris@adullamcomiteede.nl t: 06 22 72 31 73Laatste nieuws

  • Webshopactie

    De verkoop via onze webshop is weer mogelijk van  1 t/m 20 oktober 2021. We verkopen o.a.:......
    Lees meer

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie