Activiteiten

Comité Barneveld

  • Gelderland
  • Barneveld
Comité Barneveld is ontstaan in 1985. Jaarlijks wordt er medio september een verkoping georganiseerd. Het comité bestaat uit zes leden. Tijdens de jaarlijkse verkoping zijn er vele vrijwilligers, die enthousiast en gedreven meehelpen. De bewoners van Beekheim zijn tijdens de verkoping ook van de partij en helpen graag mee om deze verkoopdag tot een succes te maken.

Comité Barneveld heeft ook een goede samenwerking met Stichting Ouderenzorg, waarmee jaarlijks een eindejaarsactie georganiseerd wordt in de vorm van oliebollen, rozijnenbrood en dergelijke. Een grote hoeveelheid soepgroenten wordt jaarlijks gemaakt door de bewoners van Ouderenzorg, die gretige afname vindt tijdens de verkoping. Van DAC Veldheim komen de taarten en kaarten, die we met veel plezier weer verkopen.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
H.J. van Grootveld-Rijneveld
e: r.vangrootveld@solcon.nl t: 0653333855Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Zorgverlening klaar voor de toekomst

Verhuiskosten, extra personeelsinzet voor nieuwbouw of het in stand houden van kleine locaties, deze kosten mogen niet ten koste gaan van het reguliere budget voor zorg en ondersteuning van onze cliënten. Om onze deelnemers toekomstperspectief te blijven bieden, doen we een beroep op u.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie