Comité Barneveld

  • Gelderland
  • Barneveld
Comité Barneveld is ontstaan in 1985. Jaarlijks wordt er medio september een verkoping georganiseerd. Het comité bestaat uit zes leden. Tijdens de jaarlijkse verkoping zijn er vele vrijwilligers, die enthousiast en gedreven meehelpen. De bewoners van Beekheim zijn tijdens de verkoping ook van de partij en helpen graag mee om deze verkoopdag tot een succes te maken.

Comité Barneveld heeft ook een goede samenwerking met Stichting Ouderenzorg, waarmee jaarlijks een eindejaarsactie georganiseerd wordt in de vorm van oliebollen, rozijnenbrood en dergelijke. Een grote hoeveelheid soepgroenten wordt jaarlijks gemaakt door de bewoners van Ouderenzorg, die gretige afname vindt tijdens de verkoping. Van DAC Veldheim komen de taarten en kaarten, die we met veel plezier weer verkopen.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
H.J. van Grootveld-Rijneveld
e: r.vangrootveld@solcon.nl t: 0653333855Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie